Het gemak van Online winkelen

Online shoppen groeit onstuimig en dagelijks komen er virtuele winkels bij op allerlei gebied. Middels deze blog willen wij je op de hoogte houden van verrassende online shops met vaak scherpe aanbiedingen. Het shoppen online biedt veel gemak, je kunt vanuit je luie stoel 24 uur per dag en 7 dagen in de week shoppen, en... je bestelling wordt dan ook nog thuis bezorgd, hoe gemakkelijk wil je het hebben.
Op deze blog vind je links en rechts van de virtuele winkelstraat de leukste, meest verrassende en voordelige shops met regelmatig waanzinnige aanbiedingen.

maandag 28 januari 2013

Vacuvin shop online

De Nederlandse uitvinder van de Vacuum wijn pomp, Bernd Schneider, is tevens de oprichter van de in 1983 opgerichtte Vacu Vin. Het wereldberoemde VacuVin is een innovatief merk dat met zijn kleurrijke producten de keukenmarkt heeft verovert. De Vacu Vin producten zijn vooral wijngerelateerd of het zijn handige accessoires om voedingswaren te bereiden, bewaren of te serveren. De keukenaccessoires zijn er vooral op gericht om de praktische oplossingen te vinden in de dagelijkse hulpmiddelen die wij gebruiken. Daarnaast onderscheid Vacu Vin zich op originaliteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De uniekheid van VacuVin wordt nog eens benadrukt door het feit dat de meeste producten gepatenteerd zijn, zodat andere bedrijven de accessoires niet na kunnen maken. De productie en assemblage van deze frisse en kleurrijke producten vindt grotendeels in Nederland plaats, zo behouden de producten hun hoge kwaliteit. Anno 2012 beschikken ongeveer 30 miljoen huishoudens de bekende Vacuumpomp. En worden zij in 75 landen verkocht, zo ook in Nederland bij de officiele Vacuvin shop: Vacuv-Voor-Thuis.nl. Bekijk het assortiment en geniet van de uitstekende service. Zo ontvangt u geplaatste bestellingen vóór 22:00, de volgende al in huis. De accessoires worden GRATIS bezorgd vanaf 50 Euro aan bestelwaarde. Ruilen kan eenvoudig en kosteloos binnen 90 dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten