Het gemak van Online winkelen

Online shoppen groeit onstuimig en dagelijks komen er virtuele winkels bij op allerlei gebied. Middels deze blog willen wij je op de hoogte houden van verrassende online shops met vaak scherpe aanbiedingen. Het shoppen online biedt veel gemak, je kunt vanuit je luie stoel 24 uur per dag en 7 dagen in de week shoppen, en... je bestelling wordt dan ook nog thuis bezorgd, hoe gemakkelijk wil je het hebben.
Op deze blog vind je links en rechts van de virtuele winkelstraat de leukste, meest verrassende en voordelige shops met regelmatig waanzinnige aanbiedingen.

zaterdag 26 januari 2013

Exclusieve sieraden online


Carla´s Jewels: zo begon het….
Op het Plein nr 13 in Bergen NH begonnen wij, Carla en Rense de Boer, in mei 2010 Carla’s Jewels, een “snoepwinkel” voor liefhebbers van bijzondere en handgemaakte sieraden. Dit was bijna 100 jaar nadat grootvader de Boer zijn eerste juwelierszaak opende…
Het concept achter Carla’s Jewels is uniek en vernieuwend te noemen, de collectie wordt met veel zorg samengesteld. Zo presenteren wij bijna uitsluitend handgemaakte sieraden, daarbij wordt extra goed op de kwaliteit gelet!
De eigentijdse sieraden komen extra goed tot hun recht in de bijzondere sfeer van de winkel. In een ambiance van sloophout uit oude boerderijen, stokoude fabriekslampen en op de achtergrond een enorme visual van de zee presenteren wij een bijzondere, afwisselende collectie waar wij zelf voor 100% achter staan.
We zijn er trots op, Carla’s Jewels is misschien wel de kleinste maar zeker de meest bijzondere juwelierszaak uit de hele omgeving!
Carla’s Jewels: en nu online…..
Dezelfde ambiance als de winkel, dat is nu onze uitdaging. Inmiddels staan wij bekend om onze vakmanschap, kwaliteit en service en dat willen wij u in onze online winkel ook bieden want ook online staat onze klant voorop.
Wij wensen u veel winkelplezier!
Carla en Rense de Boer

1 opmerking: