Het gemak van Online winkelen

Online shoppen groeit onstuimig en dagelijks komen er virtuele winkels bij op allerlei gebied. Middels deze blog willen wij je op de hoogte houden van verrassende online shops met vaak scherpe aanbiedingen. Het shoppen online biedt veel gemak, je kunt vanuit je luie stoel 24 uur per dag en 7 dagen in de week shoppen, en... je bestelling wordt dan ook nog thuis bezorgd, hoe gemakkelijk wil je het hebben.
Op deze blog vind je links en rechts van de virtuele winkelstraat de leukste, meest verrassende en voordelige shops met regelmatig waanzinnige aanbiedingen.

zondag 13 januari 2013

Verleid Jezelf online !

De webwinkel van Catharina Bloom is gevuld met producten rondom de thema’s verleiden, verwennen en genieten. Catharine Bloom verkoopt stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige kleding tot en met maat 60, zoals korsetten, spannende microfiber jurkjes en sieraden. Daarnaast bevat het assortiment ook massagecrèmes en –oliën, sfeermakers, boeken, speeltjes en funartikelen. De producten zijn steeds van goede kwaliteit en stijlvol verpakt. De kleding is afkomstig uit Frankrijk, Amerika en het Verre Oosten waaruit rechtstreeks wordt geïmporteerd. Regelmatig is er een grote opruiming van producten.
Catharina Bloom richt zich op de moderne zelfbewuste vrouw die nieuwe uitdagingen aan wil gaan. Ze wil het taboe dat rust op seks en intimiteit bespreekbaar maken en vrouwen informeren over de mogelijkheden die er zijn zonder platvloers te worden.
Catharina Bloom is lid van Thuiswinkel.org en is sinds 2006 actief op de Nederlandse markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten