Het gemak van Online winkelen

Online shoppen groeit onstuimig en dagelijks komen er virtuele winkels bij op allerlei gebied. Middels deze blog willen wij je op de hoogte houden van verrassende online shops met vaak scherpe aanbiedingen. Het shoppen online biedt veel gemak, je kunt vanuit je luie stoel 24 uur per dag en 7 dagen in de week shoppen, en... je bestelling wordt dan ook nog thuis bezorgd, hoe gemakkelijk wil je het hebben.
Op deze blog vind je links en rechts van de virtuele winkelstraat de leukste, meest verrassende en voordelige shops met regelmatig waanzinnige aanbiedingen.

dinsdag 15 januari 2013

Gezond en Lekker eten online bestellen !

Goed en lekker eten, dat wil je het liefst elke dag. Soms zijn de dagen net iets te kort om boodschappen te doen of echt de tijd te nemen om uitgebreid te koken. Dat zijn de dagen waarop Gezond Dineren een verantwoord en (h)eerlijk alternatief heeft voor jou.
Gezond Dineren lamscurryGezond Dineren biedt jou exclusieve kant-en-klare maaltijden en complete recepten met alle benodigde ingrediƫnten. Jij kunt altijd lekker eten en je bepaalt zelf of je bereidingstijd hebt of dat je alleen je maaltijd wilt opwarmen. Iedere week varieert ons aanbod en hebben wij verschillende maaltijdpakketten voor jou met zorg geselecteerd. Onze pakketten zijn zo samengesteld dat je voor twee personen driemaal het avondeten in een keer in huis hebt. Een heerlijke basismaaltijd, een luxe diner of een vegetarische variant, wij bieden het allemaal en bezorgen het pakket bij jou thuis waar ook in Nederland.
 Verpakking en bezorgingDe producten en maaltijden worden naar aanleiding van de bestellingen vers ingekocht en vers gekookt. De bestellingen worden op maandag verpakt in een speciale doos waarin de producten gekoeld worden. Op dinsdag worden de bestellingen bezorgd bij de klant. De maaltijden worden bezorgd door het hele land. Je kan tijdens het doen van je aankoop kiezen of je je bestelling overdag of 's avonds bezorgd wil hebben. Ook kan je een alternatief adres opgeven. Om de kwaliteit van de maaltijden te waarborgen is het van belang dat je op deze dag ook daadwerkelijk de bestelling in ontvangst neemt.
Marielle Meijer Gezond DinerenOprichtingGezond Dineren is begin 2012 opgericht door Marielle Meijer. Het idee voor Gezond Dineren is ontstaan vanuit eigen behoefte. Ooit hotelschool gedaan en beland in de commerciele dienstverlening. Druk gezin, drukke baan en te weinig tijd om boodschappen te doen, te koken, laat staan te bedenken wat we gaan eten vanavond. Dit moest makkelijker. Langzamerhand ontstond het idee voor Gezond Dineren. Ik heb mijn baan opgezegd en het is heel leuk om weer bezig te zijn met mijn passie. Namelijk koken, etentjes organiseren en de mooiste, meest ambachtelijke producten op tafel zetten.
SamenwerkingOm dit ook te kunnen realiseren voor mijn klanten werk ik samen met een aantal boeren, lokale ondernemers en producenten van maaltijden. Ik ga voor mijn klant op bezoek bij de boer om te zien hoe goed hij is voor zijn beesten. Ik ga op zoek naar producten met een verhaal of naar gepassioneerde ondernemers met een bijzondere bedrijfsvoering. Lokale, biologische en pure producten. Om kwaliteit te leveren en de beloftes van Gezond Dineren ook waar te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten