Het gemak van Online winkelen

Online shoppen groeit onstuimig en dagelijks komen er virtuele winkels bij op allerlei gebied. Middels deze blog willen wij je op de hoogte houden van verrassende online shops met vaak scherpe aanbiedingen. Het shoppen online biedt veel gemak, je kunt vanuit je luie stoel 24 uur per dag en 7 dagen in de week shoppen, en... je bestelling wordt dan ook nog thuis bezorgd, hoe gemakkelijk wil je het hebben.
Op deze blog vind je links en rechts van de virtuele winkelstraat de leukste, meest verrassende en voordelige shops met regelmatig waanzinnige aanbiedingen.

zondag 6 januari 2013

Tweedehands design schoenen, tassen, kleding online.

De nieuwste rage online, designer kleding met minimaal 70% korting bij 035Vintage.nl!

035Vintage.nl is dé webshop van Nederland en België voor tweedehands merk & designer kleding. Het complete tweedehands aanbod is zo goed als nieuw en alle items voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn altijd 100% origineel. Bij 035Vintage.nl vind u merk & designer kleding voor een betaalbare prijs, minimaal 70% goedkoper dan winkelwaarde.
Eigenaresse An Wasielewska heeft tijdens haar carrière bij RAAK vele BNN’ers gekleed en was zij mede verantwoordelijk voor de inkoop van RAAK. Door de jaren heen heeft zij een netwerk opgebouwd van BNN’ers en Gooische liefhebbers van designer kleding, tassen, schoenen en accessoires. Met haar netwerk, jarenlange ervaring én passie voor design weet zij keer op keer een unieke vintage collectie samen te stellen.
Merken als Gucci, Prada, Chanel, Diane von Frustenberg, Chloé, Louboutin zijn slecht enkele voorbeelden van de vele bekende designers die 035Vintage.nl aanbiedt. Het veelzijdig, unieke assortiment tweedehands design en merkkleding van 035Vintage.nl bestaat uit unieke kleding, schoenen en tassen en zijn items altijd uniek.

2 opmerkingen: