Het gemak van Online winkelen

Online shoppen groeit onstuimig en dagelijks komen er virtuele winkels bij op allerlei gebied. Middels deze blog willen wij je op de hoogte houden van verrassende online shops met vaak scherpe aanbiedingen. Het shoppen online biedt veel gemak, je kunt vanuit je luie stoel 24 uur per dag en 7 dagen in de week shoppen, en... je bestelling wordt dan ook nog thuis bezorgd, hoe gemakkelijk wil je het hebben.
Op deze blog vind je links en rechts van de virtuele winkelstraat de leukste, meest verrassende en voordelige shops met regelmatig waanzinnige aanbiedingen.

zaterdag 12 januari 2013

De leukste Merken online bij Peddels.nl

Peddels.nl is een webshop in exclusieve heren- en dameskleding. Peddels.nl heeft een fysieke winkel, en daarom is Peddels.nl ook in staat de exclusieve merken aan te bieden, die een gemiddelde webshop niet kan leveren.
De volgende merken zijn onder meer bij Peddels.nl beschikbaar:
Armani;
Polo Ralph Lauren;
Liu-Jo;
Super Trash;
Lacoste.
Maar ook minder bekende merken als R95th, Sundek, Aeronautica Militare en vanaf nu ook Stone Island en Hackett.
Outlet
Peddels.nl heeft ook een outlet gedeelte waar items met een mark down verkocht worden tegen aantrekkelijke kortingen.
Geen verzendkosten
Peddels.nl heeft als doel te leveren binnen 24 uur, en kan door een goede organisatie altijd naar volle tevredenheid leveren, zonder verzendkosten! De klant kan altijd ruilen, maar dan wel op eigen kosten. Een retourformulier wordt altijd bijgevoegd.
De verzending gebeurt via TNT met het track en trace systeem. Deze informatie wordt automatisch naar de klant gemaild.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten